Vinterbrev till våra medlemmar

Det är en märklig vinter vi har. I skrivande stund har snön visat sig en gång och försvunnit lika snabbt som den kom. Pelargonerna blommar på fönsterbräden och rosorna blommar i rabatten. Man kan ju undra hur det ska gå för växtligheten som borde ha gömts i snö och kommit upp i tö.

I förhoppning om att det ändå blir en bra odlingssäsong nästa år vill vi informera lite om kommande aktiviteter.

Årsmötet kommer att gå av stapeln onsdagen den 18 mars 2015. Vi får då besök av Lotta Wikegård som är parkprojektledare i Uppsala kommun. Hon kommer att berätta om upprustningen av Höganäsparken, Pelle Svanslös med mera. Kallelse och årsmöteshandlingar skickas ut i februari. Skicka gärna förslag på förändringar och förbättringar av vårt odlingsområde så kan vi diskutera dem på årsmötet.

I mars kommer vi att starta en studiecirkel om ekologisk odling i samarbete med Studiefrämjandet. Det blir fyra tillfällen (varannan vecka) med start vecka 10 plus ett studiebesök, preliminärt på måndagar kl. 18.30 – 21.00. Cirkeln är kostnadsfri och endast för våra medlemmar. Den hålls i Studiefrämjandets lokaler på Portalgatan 2. Max tio deltagare. Anmäl dig senast den 15 februari 2015 till kvarngardetsodlarforening@gmail.com eller ring Eva Linnartsson 0703-15 30 77 om du vill veta mera. Detaljerad inbjudan skickas till medlemmarna i januari.

Därmed tackar vi för i år och önskar alla våra medlemmar och medodlare en riktigt

God Jul och Gott Nytt År 2015

 Styrelsen