Aktiviteter

Plantbytardag i snålblåst

Ett tjugotal tappra medlemmar hade slutit upp i snålblåsten för höstens plantbytardag söndagen den 6 september. Vi klarade oss dock ifrån regn. Began och Hanifa grillade korv och potatis (bara smöret saknades). Det gicks tipspromenad för vuxna och barn. Vuxentipset vann Mia B. som fick ett par handledsskydd stickade av Anita. Barntipset vann Mattias och Miwa som fick en söt barnkudde tillverkad av Anita. Kommer väl till pass för deras Lill-knatte.

Kristina hade gjort tipspromenaden. Evelina och Sofia rättade tipskupongerna och läste upp de rätta svaren. Stämningen var god trots vädret, samtalen aktiva och vissa plantor hittade nya ägare.

Stort tack till alla ovan nämnda, till Anita och Kjell och alla andra som bidrog till ett trevligt evenemang.

 

Höstens Plantbytardag

Vi träffas på odlingsområdet söndagen den 6 september 2015 klockan 14‐16 för att fika, grilla korv, umgås och få tillfälle att byta plantor och fröer.

Tipspromenad för stora och små.
Loppis för dig som vill sälja något.

FÖRENINGEN BJUDER PÅ 

  • Fika (kaffe, té eller saft) samt
  • Grillkorv

Ta med egen termos med varmt vatten, vi har Nescafé och tepåsar.
Alla medlemmar och andra intresserade med barn och blomma är hjärtligt välkomna och det gäller förstås även om du inte tänkt sälja eller byta några plantor utan bara vill träffas och trivas!
Varmt välkomna!
Styrelsen

 

PLANTBYTARDAG I FÖRSOMMAREN

Söndagen den 7 juni 2015 mellan 10 och 12.

Mia och Matilda har tagit initiativ till en plantbytardag nu under försommaren.

Tag med dina plantor, fröer, lökar och potatisar som behöver nya hem till försommarens plantbytardag. Här kan du byta dem mot andra sorter, ge bort och få!  Vi träffas på odlingsområdet vid fikabordet mot Höganäsparken. Se anslag på odlingsområdet.

 

Äldre aktiviteter:

Höststädning lördagen den 18 oktober 2014 klockan 11 – 15

Årets höststädning går av stapeln lördagen den 18 oktober 2014 mellan klockan 11 och 15. Medlemmarna hjälps åt att snygga till området och elda ris och kvistar. Föreningen bjuder på fika: kaffe, té, saft och mackor. Vi har ingen skräpcontainer denhär gången. Vi tar inte heller ut någon frånvaroavgift men uppskattar självfallet medlemmarnas frivilliga insatser.

20 augusti 2013 Styrelsemöte

8 september 2013 Plantbytardag

Vi träffas på odlingen kl. 14 – 16, byter och säljer plantor och frön, fikar, grillar korv och umgås. Vi har också en liten loppis om du vill sälja, köpa eller byta trädgårdsprylar.

Ta med egen termos med varmvatten. Föreningen bjuder på Nescafé, te, saft och grillkorv.

Hjärtligt välkommen även om du inte har något att byta eller sälja!

22 september 2013 Höstsyn

Styrelsen inspekterar odlingslotterna.

19 oktober 2013 Höststädning

Alla medlemmar i föreningen hjälps åt med att städa upp på området kl.11 – 15. Om det är tillåtet så kommer vi att elda ris. Obs. vi har ingen skräpcontainer denna gång.